Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901