Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.4g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g34kcal2.4g0g2.8g0.4g
Valittu annoskoko7g17kcal1.2g0g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.6g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g257kcal17.9g0g20.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723