Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.2g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal2.9g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114