Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g1.4g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Kuohukerma, lidl0.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g65kcal1.2g1.6g5.8g0g
Valittu annoskoko7g33kcal0.6g0.8g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.3g0.4g1.5g0g
Arvot/100g100g466kcal8.6g11.4g41.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261