Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1.3g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.2g0g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0.1g
Arvot/100g100g152kcal9g0g11.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705