Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.1g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g33kcal0.8g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.4g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g252kcal6.1g25.8g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318