Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g68kcal0.6g5.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko7g34kcal0.3g2.9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g17kcal0.2g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g509kcal4.5g43.3g34.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591