Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 1.8g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g1.2g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g43kcal1g6.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko7g21kcal0.5g3.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.3g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g319kcal7.5g47.8g9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241