Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g3g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, meira0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g109kcal9g6g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365