Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.9g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.4g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g162kcal10.3g13.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418