Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)0.5g1kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.2g1.4g0g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g79kcal1.5g10.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349