Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1.2g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal9g10.4g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305