Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka salsadippi medium0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g87kcal5.7g2.9g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155