Hampurilaispihvit jauhelihasta uunissa

Sekoita kaikki ainekset (sipuli pieneksi silputtuna) ja jaa taikina pellille 6 osaan.

Muotoile pihveiksi --> 200 astetta 20min.

Vinkki: leivät saa lämmitettyä kätevästi uunissa samalla laittamalla ne ritilälle noin puolivälissä paistoaikaa.

Pihvit ovat loistavia myös leivättömiin hampurilaisiin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal2.2g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g156kcal16.2g1.5g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228378