Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1.4g3kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0g0.4kcal0g0g0g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g4.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal0.6g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.3g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g127kcal4.4g17.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711