Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Kania0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal4.5g3g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391