Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g73kcal4.3g1.4g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901