Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1.9g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1.9g1.8kcal0.4g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0g0.4kcal0g0g0g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g94kcal7.5g3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513