Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3.7g4.6kcal0.8g0g0.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal1.8g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.9g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g110kcal13.2g2.9g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414