Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.4g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Kevytmaito (Valio)4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g19kcal0.8g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.4g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g139kcal5.8g15.9g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000