Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.7kcal0.1g0g0.3g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.4g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g38kcal1.8g0.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko7g19kcal0.9g0.2g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.5g0.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g285kcal13.4g3g23.9g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365