Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.2g0.2g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal8.8g1.5g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461