Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0g0kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)4.2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.2g1.4g0g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g68kcal1.5g10.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=26665