Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile3.9g5.2kcal0.7g0g0.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.1g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal2.6g0g1.8g0g
Valittu annoskoko7g13kcal1.3g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.7g0g0.5g0g
Arvot/100g100g194kcal18.8g0g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731