Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g3.9g1.6kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal0.4g4.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.2g2.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g190kcal3g34.3g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844