Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g29kcal2.2g0g2g0g
Valittu annoskoko7g15kcal1.1g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.6g0g0.5g0g
Arvot/100g100g215kcal16.2g0g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923