Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Heinz ketsuppi0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g90kcal4.3g7.2g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926