Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Puolukka 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal0.4g2.8g1g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g183kcal2.9g20.3g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144013