PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal0.4g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.2g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal2.9g18.8g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219