Grillikanapasta

Keitä pasta.

Kuullota sipuli ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä, lisää chili ja tomaatit puolikkaina.

Anna muhia.

Lisää grillattu broilerinkoipi siivottuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, grillattu 2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3.5g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal1.2g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.6g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g194kcal9g14.9g9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314563