Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1.6g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Siankylki, raaka0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal1.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g103kcal8.6g5.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933