Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3.1g4.1kcal0.5g0.1g0.3g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.4g2.3kcal0.3g0g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.6g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.8g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g126kcal11.6g4.3g26.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672