Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal7.2g2.9g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481