Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g2.7g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Sipulikuutiot Apetit1g0.3kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)0.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal1.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.7g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal10.3g5.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110