Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Kuohukerma (Ingman)2.3g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal1.6g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.8g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.4g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g269kcal11.8g1.5g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296