Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.5g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1.5g5kcal0.3g0.8g0.1g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal1.6g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.8g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal11.6g13g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649