Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.3g2.9g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987