Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.4g1.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal0.4g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g130kcal2.9g2.9g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412