Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.2g9kcal0g0g1g0g
Sokeri1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.5g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.9g3.8kcal0g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g54kcal1g6.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko7g27kcal0.5g3.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g13kcal0.3g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g394kcal7.4g47.1g19.1g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622