PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss2g1.4kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.2g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal1.4g10g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372