Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g0.4g2.4kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g52kcal0.4g7.2g1.8g0g
Valittu annoskoko7g26kcal0.2g3.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g13kcal0.1g1.8g0.5g0g
Arvot/100g100g381kcal2.9g52.9g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845