Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Aurajuusto0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.3g1kcal0.2g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.5g0.9kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.8g0g1.4g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.9g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g159kcal13.2g0g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062