Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 1.2g6.7kcal0.1g0.6g0.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g56kcal0.8g5.8g3.2g0g
Valittu annoskoko7g28kcal0.4g2.9g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g1.5g0.8g0g
Arvot/100g100g416kcal6g43.3g23.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772