Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 4.9g31kcal0.7g0.2g3g0.9g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g70kcal1.4g2.4g6g2g
Valittu annoskoko7g35kcal0.7g1.2g3g1g
Annoskoko puolitettuna3g18kcal0.4g0.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g518kcal10.3g17.6g44.1g14.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195