Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini1.6g5.7kcal1.4g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.1g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g59kcal4g0.4g4.6g0g
Valittu annoskoko7g30kcal2g0.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g15kcal1g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g437kcal29.4g2.9g33.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678