Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g2.3g3.3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1.2g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal1.6g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.9g13.4g9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116