Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g46kcal1.4g5.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035