Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2g11kcal0.1g1.1g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g33kcal0.4g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko7g16kcal0.2g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g238kcal2.9g18.8g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418