Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal4.3g5.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970