Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.3g0.4kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.8g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal5.7g7.1g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917